Thoeës

Kliktj heej vur ut letste nows! Kliktj heej!


Kwintet-zoekt-Toetsenist

Door een noodlottig ongeval in november 2017 is het Kwintet haar toetsenist verloren. Het kwintet, met de bezetting drums, gitaar en basgitaar is daarom op zoek naar een toetsenist.

Ze repeteren één keer per week in een vaste repetitie ruimte. Muziek die ze maken zijn o.a. covers met originele of dialect teksten. Tevens verzorgen ze op de jaarlijkse liedjesavond in Nederweert-Eind de begeleiding van de vastelaovundjs liedjes. Met de winnaar hiervan maken ze een studio opname.

Ben je enthousiast en heb je interesse? Schroom niet en neem contact op door een mailtje naar *protected email* en ze nemen contact op.

Noteerdj onderstaondje twiee datums alvast in eure agenda!

IMG-20180303-WA0001


Kiektj heej onger de opnames van de Bonte aovundj van  5 jannewarie trök:

Prinsepaar 2018:

Prins Iwan I (van de Voort)

en prinses Mariëlle (van de Voort-Beerens)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp vrijdagavond 5 januari werd in gemeenschapshuis de Reigershorst in Nederweert Eind, de nieuwe prins van KV “de Piepkukes” uitgeroepen. De uitroeping was op een druk bezochte Pronkzitting.

De nieuwe prins van KV de Piepkukes is de 42 jarige Iwan van de Voort. Woonachtig op de Speerstraat in Nederweert Eind, samen met zijn vrouw Mariëlle van de Voort-Beerens en zijn dochters Senna en Luna, welke bij dansgarde de Kwikstertjes zijn.

In het dagelijks leven is prins Iwan werkzaam als constructie bankwerker-lasser bij VDL staalservice in Weert. Verder houdt hij van voetballen, tuinieren en een drankje doen met zijn vrienden.

Mariëlle is werkzaam bij Kinderopvang Roermond. Creatief bezig zijn en winkelen zijn haar hobby’s.

Het prinsenpaar wordt bijgestaan door hun adjudanten Ruud Nouwen, Harm Haex, Bart Beerens en hun vriendengroep “FF Anger Kukes”.

De prins en prinses vieren het vastelaovundj-seizoen 2018 onder het motto:

“Piepkukes, met uch aan oos zi-j, veere vae vastelaovundj, dootj met os mei-j!”

Medaille_2018Prins Iwan I heeft de huisorde ingesteld van “ut Aambieeldj”.

Op zondag 21 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur

Gae moogtj allemaol koome!!!

loading