Thoeës

 Kliktj heej vur ut letste nows! Kliktj heej!

Prinsepaar 2020:

Prins Ruud I (Nouwen)

en prinses Chantal (Nouwen-Clauwers)

Prins2020-21_websiteOp vrijdagavond 3 januari is Ruud Nouwen uitgeroepen als de nieuwe prins van KV de Piepkukes uit Nederweert-Eind. Dit gebeurde tijdens de uitverkochte Pronkzitting in gemeenschapshuis de Reigershorst.

Prins Ruud I is getrouwd met Chantal Clauwers, die als prinses vol trots aan zijn zijde zal staan tijdens het komende seizoen van KV de Piepkukes. Samen met hun twee kinderen Raf en Roos wonen zij aan de Ahrensburgerstraat in Nederweert-Eind. Ruud I runt als zelfstandig ondernemer zijn Timmerbedrijf Ruud Nouwen. Chantal is werkzaam als assistent-drogist bij DA Drogisterij Aendekerk. Naast hun grote hobby vastelaovendj houden ze allebei van leuke uitjes met het gezin of vrienden. Ook is het gezin veel op het sportcomplex van Eindse Boys te vinden. Ruud en Chantal zijn nauw bij de Eindse vastelaovendj betrokken. Ruud is bestuurslid van jeugdkarnavalsvereniging de Krielkes en samen maken zij deel uit van vriendengroep ‘FF anger Kukes’.

Het Prinsenpaar wordt begeleidt door hun adjudanten Björn Smits, Iwan van de Voort en Niels Graat.

De vastelaovendj van 2020 zal worden gevierd onder het devies:

Piepkukes, Krielkes, eine groeëte kliek, 

vae wete ‘t zeker, deze vastelaovendj weurdj kej sjiek!

Onderscheiding Ruud I 2020Prins Ruud I heeft de huisorde van ‘de zaeg’ ingesteld.

Op zondag 19 januari zal in zaal van Nieuwenhoven aan Pastoor Maesplein 1 te Eind de Prinsenreceptie plaatsvinden, aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur.


Winnaars Kakelspektakel seizoen 2020:

 Kiektj ze laupe – Net iets te vul (Mike v. d. Broek en Jeroen Dings)


loading