Thoeës

Kliktj heej vur ut letste nows! Kliktj heej!

Hoofdsponsoren Jubileum 5×11 KV De Piepkukes:

Co-sponsoren Jubileum 5×11 KV De Piepkukes:

Knapen Bestratingen / Schildersbedrijf Henk van de Schoor / Roost Olie / Mat Koppen Dakwerken / Café-Zaal Bi-j Lenie / PediSense / Bouwbedrijf Nijsen / Café-Zaal ‘t Verschil / Ron Raemaekers Autoreparaties / SportivaLife Nederweert / Wijen Food Products / Drankenhandel Van der Feesten / Tante Anja kostuumatelier / Hubo Duijts / BMP / Van Gog interieurs / Boonen verhuur / Cafetaria en catering Bi-j Angelien

Programma en tijden Jubileumactiviteiten:

14-11-2018 van 20:00 – 23:00 uur
Halve Finale Buuttekampioenschappen. Zaal open vanaf 19:00 uur.

17-11-2018 van 15:00 – 17:30 uur
Jubileumbrunch Café-Zaal Bi-j Lenie. Zaal open vanaf 14:30 uur.

17-11-2018 van 18:00 – 18:30 uur
Onthulling bij het kunstwerk Pastoor Maesplein

17-11-2018 van 18:30 – 02:00 uur
Jubileumreceptie en feestavond. Zaal open vanaf 18:00 uur.

18-11-2018 van 13:30 – 19:30 uur
Jubileumgames en afsluiting met optredens artiesten.
Zaal open en aankomst teams vanaf 13:00 uur.

55 jarig jubileum Karnavalsvereiniging De Piepkukes

In het seizoen 2018-2019 bestaat Karnavalsvereiniging KV De Piepkukes uit Nederweert-Eind 5 x 11 jaar. De vereniging zal deze mooie mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dit jubileum vieren met een aantal grandioze activiteiten, voor iedereen die KV De Piepkukes en de Vastelaovundj in het algemeen een warm hart toedraagt.

Voorronde Groeët Limburgs Buutte Kampioenschap

Het jubileumprogramma start op woensdag 14 november 2018 met één van de drie voorrondes van het Groeët Limburgs Buutte Kampioenschap. Nadere informatie volgt nog.

Jubileumbrunch

Op zaterdagmiddag 17 november wordt er gestart met een jubileumbrunch voor alle leden van KV De Piepkukes en genodigden. Dit vindt plaats bij de “thuisbasis” van de vereniging,
Café-zaal Bi-j Le-nie te Nederweert-Eind.

Onthulling Pastoor Maesplein

Op zaterdagavond 17 november zal na de brunch een onthulling plaatsvinden bij het al bestaande kunstwerk van KV De Piepkukes op het Pastoor Maesplein aan de kerk te Nederweert-Eind.

Jubileumreceptie en feestavond 5 x 11 zaterdag 17 november

Na de onthulling bij het kunstwerk zal er een grandioze jubileumreceptie plaatsvinden bij Gemeenschapshuis Reigershorst te Nederweert-Eind. De avond wordt gestart met de huldiging van onze jubilarissen. Aansluitend vindt de receptie plaats, waarvoor iedereen uitgenodigd is die KV De Piepkukes alsook de Vastelaovundj in het algemeen een warm hart toedraagt. Na afloop van de receptie wordt begonnen met een spetterende Limburgse
Artiestenaovundj. Optredens zijn er o.a. van de Shakin DJ’s, Ed en Frans en The Deejays
Kortom een avond om niet te missen!

Jubileumgames
Zondagmiddag 18 november vinden er Jubileumgames plaats op het Pastoor Maesplein en in de Reigershorst te Nederweert-Eind. Een mix van uitdagende en sportieve spellen die in het teken staan van de Vastelaovundj en van het 5 x 11 jarig jubileum van KV De Piepkukes in het bijzonder. Met o.a. een zeepkistenrace (Kuukerace) belooft het een spannende en mooie uitdaging te worden voor jong en oud!
Noteer deze datums alvast in je agenda.

In de komende tijd zal er in diverse media regelmatig informatie verschijnen over het jubileumprogramma en hou ook deze website
in de gaten.


Kiektj heej onger de opnames van de Bonte aovundj van  5 jannewarie trök:

Prinsepaar 2018:

Prins Iwan I (van de Voort)

en prinses Mariëlle (van de Voort-Beerens)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp vrijdagavond 5 januari werd in gemeenschapshuis de Reigershorst in Nederweert Eind, de nieuwe prins van KV “de Piepkukes” uitgeroepen. De uitroeping was op een druk bezochte Pronkzitting.

De nieuwe prins van KV de Piepkukes is de 42 jarige Iwan van de Voort. Woonachtig op de Speerstraat in Nederweert Eind, samen met zijn vrouw Mariëlle van de Voort-Beerens en zijn dochters Senna en Luna, welke bij dansgarde de Kwikstertjes zijn.

In het dagelijks leven is prins Iwan werkzaam als constructie bankwerker-lasser bij VDL staalservice in Weert. Verder houdt hij van voetballen, tuinieren en een drankje doen met zijn vrienden.

Mariëlle is werkzaam bij Kinderopvang Roermond. Creatief bezig zijn en winkelen zijn haar hobby’s.

Het prinsenpaar wordt bijgestaan door hun adjudanten Ruud Nouwen, Harm Haex, Bart Beerens en hun vriendengroep “FF Anger Kukes”.

De prins en prinses vieren het vastelaovundj-seizoen 2018 onder het motto:

“Piepkukes, met uch aan oos zi-j, veere vae vastelaovundj, dootj met os mei-j!”

Medaille_2018Prins Iwan I heeft de huisorde ingesteld van “ut Aambieeldj”.

Op zondag 21 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur

Gae moogtj allemaol koome!!!

loading