Thoeës

Kliktj heej vur ut letste nows! Kliktj heej!

“DE ORDE VANNE GOUWE KUKELEKU”

Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan één persoon of aan één groepering die zich gedurende geruime tijd ingezet heeft of zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Vastelaovund-j gebeuren binnen Nederweert-Eind in de ruimste zin van het woord. Deze onderscheiding is de hoogste onderscheiding van K.V. “De Piepkukes”

GouweKK

“RODE ONDERSCHEIDING”

Deze onderscheiding wordt uitgereikt ter stimulering van het Vastelaovund-j gebeuren binnen Eind. De onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich voor het Vastelaovund-j gebeuren inzetten/ingezet hebben.

Rode

VOORDRACHT:

Groeperingen of personen die een betrekking hebben met het Vastelaovund-j gebeuren in Nederweert-Eind kunnen een persoon of groepering, gemotiveerd schriftelijk, voordragen bij het secretariaat van de carnavalsvereniging tot uiterlijk 22 december 2018.

Per e-mail: ln.se1544474039kukpe1544474039iped@1544474039kuuke1544474039ssare1544474039ppap1544474039

Deze voordracht blijft echter een advies; de uiteindelijke keuze wordt gemaakt door het bestuur van K.V. de Piepkukes.

UITREIKING:

De uitreiking van beide onderscheidingen zal plaatsvinden tijdens de bonte avonden, gehouden op 4 en 5 januari 2019 in de Reigershorst te Nederweert Eind.

Hoofdsponsoren Jubileum 5×11 KV De Piepkukes:

Co-sponsoren Jubileum 5×11 KV De Piepkukes:

Knapen Bestratingen / Schildersbedrijf Henk van de Schoor / Roost Olie / Mat Koppen Dakwerken / Café-Zaal Bi-j Lenie / PediSense / Bouwbedrijf Nijsen / Café-Zaal ‘t Verschil / Ron Raemaekers Autoreparaties / SportivaLife Nederweert / Wijen Food Products / Drankenhandel Van der Feesten / Tante Anja kostuumatelier / Hubo Duijts / BMP / Van Gog interieurs / Boonen verhuur / Cafetaria en catering Bi-j Angelien


Kiektj heej onger de opnames van de Bonte aovundj van  5 jannewarie trök:

Prinsepaar 2018:

Prins Iwan I (van de Voort)

en prinses Mariëlle (van de Voort-Beerens)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp vrijdagavond 5 januari werd in gemeenschapshuis de Reigershorst in Nederweert Eind, de nieuwe prins van KV “de Piepkukes” uitgeroepen. De uitroeping was op een druk bezochte Pronkzitting.

De nieuwe prins van KV de Piepkukes is de 42 jarige Iwan van de Voort. Woonachtig op de Speerstraat in Nederweert Eind, samen met zijn vrouw Mariëlle van de Voort-Beerens en zijn dochters Senna en Luna, welke bij dansgarde de Kwikstertjes zijn.

In het dagelijks leven is prins Iwan werkzaam als constructie bankwerker-lasser bij VDL staalservice in Weert. Verder houdt hij van voetballen, tuinieren en een drankje doen met zijn vrienden.

Mariëlle is werkzaam bij Kinderopvang Roermond. Creatief bezig zijn en winkelen zijn haar hobby’s.

Het prinsenpaar wordt bijgestaan door hun adjudanten Ruud Nouwen, Harm Haex, Bart Beerens en hun vriendengroep “FF Anger Kukes”.

De prins en prinses vieren het vastelaovundj-seizoen 2018 onder het motto:

“Piepkukes, met uch aan oos zi-j, veere vae vastelaovundj, dootj met os mei-j!”

Medaille_2018Prins Iwan I heeft de huisorde ingesteld van “ut Aambieeldj”.

Op zondag 21 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur

Gae moogtj allemaol koome!!!

loading